Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed lacinia pretium diam quis dignissim. (H3)

Keittiömestari ja ruokalähettiläs

Olen Kim Palhus, vantaalainen keittiömestari. Monipuolisen työkokemukseni rohkaisemana aloitin yritystoiminnan, joka toi mukanaan uusia haasteita ja mielenkiintoisia kontakteja erilaisiin ihmisiin ja yrityksiin.

Yritystoimintani jakautuu kahteen osaan: Tarinapata Oy:n tarjoama koulutus- ja konsultointityö tarjoaa uutta palvelua catering- ja HoReCa-alalle, kun taas Flying Chefs keskittyy kansainvälisiin ruoka- ja juomatapahtumiin.

Vankka alan kokemus

Tarinapadan ja Flying Chefs-ryhmän lisäksi järjestän kokkikouluja, esiinnyn alan tapahtumissa ja teen kirjoitustyötä. Olen myös Suomen Ny Nordisk Mat -ohjelman ruokalähettiläs.

Keittiömestarin poikana saini jo varhain mahdollisuuden kerätä luovuutta sytyttäviä kokemuksia ja mieleenpainuvia makumuistoja eri kulttuureista. Kokkina olen monipuolinen ja vakuuttavimmat referenssini olenkin koonnut maailman parhaimmista ruokaravintoloista ja ruokakaupungeista.  

Elämyksiä asiakkaille

Ruokani on määrätietoista, maukasta ja ammattiaidolla valmistettua. Minulle tärkeintä on se, että asiakkaani saavat persoonallista palvelua, tyylikästä hyvää ruokaa ja nautinnollista kokemuksia kaikille aisteille. Tahdon toteuttaa joka päivä asiakkailleni elämyksellisiä kokemuksia.

Kim Palhus

Tarinapata Oy
Rosendalinkuja 1 A 21
01520
Vantaa
040 744 0373
kim.palhus@tarinapata.fi
www.tarinapata.fi